eigenWIJSheid

 

Eigen(wijs)heid™ is mijn aanpak in de begeleiding … het beoogde eindresultaat … en een officieel gedeponeerd merk. Eigen(wijs)heid™ staat voor het aanboren van ieders unieke combinatie van eigenheid en wijsheid. Of het nu om organisaties gaat, projecten of individuen.

Eigenheid betekent dat het bij je past, wijsheid is gebaseerd op doorleefde kennis en ervaring én eigenwijsheid is vaak de (ondergewaardeerde) motor om er te komen.

Als coach, adviseur, trainer en projectmanager ben ik altijd gericht op het aanboren van de eigen wijsheid. Als deze eenmaal is aangeboord dan ziet de wereld er volledig anders uit … stralend.

Mijn eigen(wijs)heid™ is gebaseerd op diepgaande persoonlijke ervaringen, ruim 20 jaar werkervaring in een zakelijke context, vele trainingen-cursussen-boeken, neurolingïstisch programmeren (NLP), systemisch werk (Bert Hellinger), zen, sport, vallen en weer opstaan.

De rubrieken op deze website beschrijven vanuit een verschillend perspectief hoe het aanboren van de eigen(wijs)heid™ in zijn werk gaat.